E-shop roste díky fulfillmentu

Zář 9, 2024 | E-commerce

E-shop s kompresními ponožkami roste díky fulfillmentu

Jak dostat kompresní ponožky ke všem, kdo potřebují úlevu od bolesti, rychle a bez starostí? Náš klient na to má jednoduchou odpověď: „Nechte to na Dextru!“ S námi už nemusí řešit zdlouhavé balení, odesílání, a hlavně žádné potíže. Všechno jsme hezky zautomatizovali, takže si mohou v klidu hodit nohy nahoru – v kompresních ponožkách samozřejmě.

Proč Dextrum? Protože čas jsou peníze!
Majitel to řekl jasně: „Ušetřili jsme hromadu času. Dřív jsme odesíláním objednávek trávili hodiny, teď to prostě jede samo.“ A kdo by nechtěl získat víc času na důležité věci? Třeba na plánování růstu e-shopu, rozšiřování sortimentu nebo si prostě užít odpoledne bez stresu z expedice.

Bezproblémový chod = žádné vrásky
Předtím bylo řízení naší logistiky fajn, ale nebyli tak technicky vyspělí jako vy a tudíž mi nedokázali zařídit plnou automatizaci procesu odeslání a doručení objednávek,“ pochvalují si. Se spolehlivostí Dextrum Fulfillment už žádné ztracené balíčky ani přebíhání mezi sklady. Objednávky se odbavují hladce a zákazníci jsou nadšení.

Plány do budoucna? Více produktů, více objednávek a žádný stres
E-shop plánuje rozšířit nabídku produktů a zdvojnásobit objednávky. Ale bez obav: „Víme, že ať už objem objednávek poroste jakkoli, Dextrum to zvládne. Jsme v klidu.“ A vy byste mohli být taky – s námi vás logistika nebude trápit.

Hodnocení? Super!
Majitel e-shopu si spolupráci nemůže vynachválit. Když automatizace a spolehlivost šetří nervy i čas, je to výhra pro každého.
Tak co vy? Nechcete si taky ušetřit pár hodin a zjednodušit svůj byznys? Fulfillment od Dextra vám dá svobodu věnovat se tomu, co vás opravdu baví – a my se postaráme o všechno ostatní.

 

 

Logo Dextrum

Outsourcujte logistiku
vašeho e-shopu
profesionálům

Mohlo by vás zajímat

Návštěva našeho skladu!

Návštěva našeho skladu!

Ve čtvrtek 26.9. se na vás budeme těšit v prostorách našeho robotizovaného skladu v Paskově! Kromě ukázek logistických procesů a bezchybného vychystávání zboží vás zveme na exkurzi do výrobny MARLENKA international s.r.o. Kromě medových dobrot a vynikající kávy vám společně s Raulem Stuchlikem popíšeme, jak probíhalo naskladnění MARLENKA produktů do našeho fulfillmentového skladu a jaké výhody jim přináší outsourcing logistiky.

Rezervujte si místo už teď

číst více